torstai 5. heinäkuuta 2012

Tekemassa koulutoita eiku... Doing schoolwork or...

SUOMEKSI/IN FINNISH
Tasta tulee nyt tallainen nopea paivitys, kun olen taalla kirjastossa oikeastaan tekeassa koulutoita enka istumassa koneella... Tulin katsomaan, oliko kukaan kommentoinut edellista tekstia, mutta ei ollut :(( Kommentoikaa, ihmiset! Tai lahettakaa meilia! Ma haluan tietaa mita teille kuuluu!
Eilen keskiviikkona me mentiin Christ Church Collegeen, joka oli oikein kaunis rakennus ja siella oli ihana puutarha johon me ei oikeestaan olis saatu menna, mutta siella ei ollut mitaan kylttia ja portti oli auki, joten mistas me olis voitu tietaa? Se on myos paikka, jonka portaikkoa ja ruokasalia on kaytetty mallina Potter-leffoissa, mutta ne oli vahan pettymys. Leffojen sali ja portaat on paljon hienompia. Katedraali oli todella kaunis.
Lounastauolla tulin kirjastoon tekemaan koulutoita, sainkin hyvin aikaan, ja sitten oli tunnit, ihan jees silleen vaikka vikalla tunnilla kaikki oli taas hirveen vasyneita. Ja illalla me mentiin ulkoilmateatteriin katsomaan Kesayon unelma, ja se oli ihana!! Vaikka alussa satoi ja olin vahan pihalla, sade loppui aika pian ja tarinaan paasi helposti mukaan. Ei sen vanhan englanninkaan seuraaminen niin vaikeaa ollu kun olis voinut luulla. Nayttelijat oli ihan alyttoman taitavia ja koko se juttu oli niin hienosti jarjestetty... Sitten kun naissa on niita etta ne valitsee yleisosta joitain tyyppeja joille lankeaa joku homma, no, ma sain esitettavakseni Tishbyn osan jostain randomista naytelmasta - mutta siihen varsinaisen naytelman juoneen kuului, etta yksi niista hahmoista varasti kaikki osat itselleen, eli ei mun oikeasti tarvinnut tehda mitaan. Oli se ihan hauskaa silti.
Tanaan meilla oli STS Treasure Hunt, joka oli hauskaa. Meidat jaettiin ryhmiin, joissa meidan piti tehda tehtavia ja kerata esineita ja hankkia silla lailla pisteita - meidan ryhma sai tuhat kuusisataa jotain pistetta ja me tultiin toisiksi! Joo, se oli hauskaa. Sitten ma tulin tanne - tekemaan koulutoita koh koh - eli nyt mun pitaa varmaan menna ja sanoa: "Bye bye dears, see you later!!"

IN ENGLISH/ENGLANNIKSI
This will be a fast post, because I'm in the library actually to do my schoolwork and not to sit in front of a computer... I came to take a look if anyone had sent comments to my latest post but you hadn't :((( Send comments, people! Or e-mail! I want to know about you!
Yesterday, Wednesday, we went to Christ Chuch College which was a very beautiful building and there was a garden that we weren't actually allowed to go into, but the gate was open and there was no sign, so how could've we known? They also used this college's staircase and dining hall when they built sets for first Harry Potter films. They were a bit disapponting, the film sets look better. The cathedral was very beatiful.
For my lunchbreak I went to the library to do my schoolwork, I did a lot, and then we had the lessons, it was quite alright though in the last lesson everyone was (again) terribly tired. In the evening we went to an outdoor theatre to see Midsummer Night's Dream and it was fantastic!! Though it was raining in the beginning and I didn't know what it was about, the rain quit pretty soon and the story was easily caught. Even following the old English language wasn't so difficult as you could've thought. The actors were super good and it was all so well arranged... And these plays have these parts were they pick up someone from the audience to do something: I got to play Tishby's part in some random play, though one of the characters of the real play stole all those parts for himself, so I didn't have to anything really. But it was fun anyway.
Today we had STS Treasure Hunt which was fun. We were split into groups and we had to do tasks and collect things and get points that way - our group got one thousand six hundred and something points and we were second! Yeah, it was fun. Then I came here - to do schoolwork - so I think I must go now and say: "Bye bye dears, see you later!!"

1 kommentti:

  1. Onpa mukava kuulla että pääsit melkein näyttelemäänkin. Suomeen on nyt tullut kesä, muutaman päivän on ollut aurinkoa ja lämmintä. Me tultiin tänään takasin Nlaan, ajateltiin antaa tälle paikalle toinen mahdollisuus. Nyt ei ole kuin tavallisen paljon itikoita ja on mukavan lämmintä. Pizzat haettiin kuten yleensä ja nyt Ikidur ja juniori pelaa Uuutta Finanssia joskin peli kuulostaa enemmän sääntöjen venyttelyltä ja pelleilyltä. Aamupäivällä Ikidur ja mä vietiin meidän eka kätkö, se M-kappeli, paikalleen ja kohta lähetetään julkaisujonoon..
    Viikon päästä olet jo kotona, odotamme sitä kyllä kovasti vaikka on myös ollut ilo seurata reissuasi näin sivusta.
    Murunen, hauskaa perjantaita, soitellaan. Ikidur vei tänään ne lupaamansa kirjat.
    t Riekonmarja

    VastaaPoista